♥ Shoppingbilder ♥

Här är resultatet av dagen shopping- 
 
Köpte 2 medelstora doftljus från Yankee candle, i dofterna Soft blanket och Pink sands. Båda doftar väldigt friskt och neutralt men supergott! 
 
♥ Soft blanket ♥
♥ Pink sands ♥
 
Är helt förälskad i dessa underbara ljus! Vill ha ALLA...
 
Jag köpte även en gullig tavla som jag redan hängt upp på väggen. Tycket tavlan hade ett fin och tankvärdt budskap. Jag är supernöjd med alla mina köp idag! 
 
Var även inne på en klädaffär precis bredvid affären där jag köpte tavlan och ljusen. Där inne hittade jag en av jackorna som jag lade upp på bloggen igår. Tommy Hilfiger-jackan hängde där inne på en galge och ropade på mig! Jag pratade med kassörskan och hon sa att det var de sista jackorna i den modellen. De skulle alltså inte få in fler hilfigerjackor för denna vintern. Jackorna var tydligen slut på stora lagret och de jackor som finns i butikerna nu är de sista som kommer tillverkas... Ja jag var ju bara tvungen att köpa en, varför skulle jag vänta? Behöver ändå en jacka nu till vintern. Här kommer lite bilder på min nya jackan- 
Måste bara säga att jag har köpt jackan för mina egna pengar och har aldrig i hela mitt liv ägt en så fin och dyr jacka. Egentligen spelar det ingen roll vad det är för märke! 
 
♥♥
♥♥
 
Ni får ha lite överseende med bilderna som blev en aning suddiga. 
 
Ha en fin kväll så hörs vi om en liten stund, då kommer även ett bra tips på en hårprodukt som hjälper mot frissigt hår.
 
Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback